2013年2月26日星期二

gå ut med våren utflukt ved nike høy topp sko australia

En stor magi, plassen Gud slik at resten av HP insisterte bare et halvt minutt, deretter febrilsk trukket ned av nike free run dame et al, for å gjøre plass for Gud å bli beseiret, rett bak en portal. nike møtt alle, raskt inn i portalen, og kom til femte etasje.Dette er åstedet for en underjordisk hall, en totempæl, de fire hjørnene av hallen i midten av den underjordiske hall med fire toveis portal som fører til det ukjente plass. nike sa: "Dette er det siste laget av undergrunnen labyrinten er den vanskeligste laget, og så at fire toveis portal gjennom portalen inn i det ukjente nike plass, plassen for det ukjente for å finne? til et organ, hver person å finne et organ rapportert snart, må vi finne de fire organer, og midt på totem pole, åpne på samme tid før roper den ultimate BOSS hvite biskop Anne, som er grunnen til denne kopien trenger minst fem grunner., gå inn, kan hver inn et mellomrom, i nike overflate har flere monster eller en kiste, er det to portaler, men husker ikke åpne kisten, er det ingen skatt , vil det bare være en katastrofe nike vanskelig ikke 打怪, vil det bare være en sløsing med tid, direkte velge en portal å gå inn på linjen, så backtrack og gå den andre veien kan være bra, hvis ikke finner, Aare Sri Lanka, en natt raid, Qing Yu, Kang nike drage, hver til en portal, er vi her og venter på deg, finne organer rapportere kort tid etter. "

». Forstå" Ahlers og andre mennesker hørte dette, hver valgte en portal for å delta, og så for et øyeblikk, Ahlers lag kanal ropte: "Oriental biter organer, jeg finner, en engangs finne oh yeah ! "Etter et barn, er de tre andre fant organer, nike free run sko fortau:? "Vel, nå ser på organer en knapp på toppen, selvsagt, har sett det Lytt til passordet mitt, jeg er litt senere vil nummer til ord et sekund hastighet "En, to, tre, trykker du!", med trykk på denne knappen organer nike etc. høre klikk når trykker vet? myndigheter til å åpne omtrent ti sekunder tiden, vil det være en nedtelling av prosessen, hvis det åpne mislyktes, du umiddelbart klar til å kjempe, drepe monstre plutselig dukket rundt, kommer vi tilbake, OK? "

"Shua -" samtidig til myndighetene for å åpne vellykket, Ahlers et al Shua ser spredt Flanagan i midten av rommet ved siden av totem pole. Så totem pole sakte forsvinne, scenen rundt sakte endring, fortsatt billige nike free at hall, men foran det er et sete, og det var en kjølig hellige år nike lys kvinne, kledd i en hvit biskop robes, ville armene bare se fire små kaniner forsiktig stryke se hellig og edle, så det på en armlengdes avstand fra ukrenkelighet.

没有评论:

发表评论